ONZE DIENSTEN

Personal coaching

Personal coaching is een individueel begeleidingstraject. Het gaat erom dat u uw doelen ontdekt en dat wij er samen aan werken die te realiseren.U mag van ons persoonlijke aandacht en betrokkenheid verwachten, uitsluitend gericht op uw situatie. In een serie vertrouwelijke gesprekken werkt u samen met onze coach aan het realiseren van uw doelstellingen. Wij helpen u met het definiëren van deze doelstellingen in het eerste gesprek en wij begeleiden het proces op een vaardige manier. In onderling overleg worden de frequentie, duur, vorm en evaluatie van de gesprekken vastgesteld.

ONZE DIENSTEN

Mediation

Wanneer u een conflict heeft, wilt u daar het liefst zo snel mogelijk vanaf. Liever een goede, stabiele relatie dan een slepend conflict. Conflicten kosten niet alleen tijd en geld maar verstoren ook de relatie. Zeker wanneer u met elkaar verder wilt, is het vinden van een duurzame oplossing de enige mogelijkheid. Wanneer u er samen niet uitkomt, kan een mediator uitkomst bieden. Steeds vaker valt bij arbeids- en andere zakelijke conflicten, familie- of burenruzies en privé conflicten de keuze op oplossing via mediation.

Wat doet een mediator?

De mediator is een specialist in het begeleiden van onderhandelingen. Hij oordeelt niet, maar hij helpt u om een oplossing te vinden. De mediator is onafhankelijk. Beide partijen moeten vertrouwen in hem hebben.

Afspraken mediation in overeenkomst

Deelname aan mediation is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Partijen moeten samen aan een oplossing willen werken. Iedereen die bij de mediation aanwezig is, moet vertrouwelijk omgaan met de inhoud van de onderhandelingen. De afspraken komen op papier te staan in een overeenkomst.

ONZE DIENSTEN

Juridische hulp

Sermo ondersteunt mensen met juridische problemen. Wij staan in nauw contact met advocaten die kunnen helpen.


Advocaten

Familierecht:

Mr. E.J.A. Roeleven

Cogens Advocaten

Akerstraat 104

6417 BN Heerlen

[T] +31 (0) 45 208 09 09

[F] +31 (0) 45 208 05 05

info@cogens.nl

Benkiran Advocaten  

h.benkiran@cabinethoudabenkiran.com  

51, bd Ain Taoujtate -ex Jouffroy, 1°ét. , Racine CASABLANCA


Strafrecht:

Weening strafrechtadvocaten

hwww.strafrechtadvocaten.nl

Wilhelminasingel 97

6221 BH Maastricht

ONZE DIENSTEN

Integratie

Wij beschikken over de nodige expertise om u de juiste weg te wijzen richting Integratie.

Wij bespreken met u integratie- en participatiemogelijkheden en mogelijke obstakels die u kunnen hinderen te parcitiperen in de samenleving. Denk bijvoorbeeld aan het beheersen van de taal. Omgaan met een andere cultuur enz..

Meer hierover volgt ...